Harry James Potter
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Harry James Potter

Harry Potter

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Nou pe forum

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Crissy
Administrator
Crissy

Numarul mesajelor : 64
Varsta : 29
Casa : Viperini
Personaj Preferat : Tonks
Data de inscriere : 23/01/2008

Nou pe forum Empty
MesajSubiect: Nou pe forum   Nou pe forum Icon_minipostedJoi Ian 24, 2008 10:59 pm

Aici,va veti explrima parerile in legatura cu noi idei pentru forum.Maximul de puncte este 1000 si minum 50.
Sus In jos
https://harryjamespotter.forumgratuit.ro
Hermy
Administrator
Hermy

Numarul mesajelor : 67
Varsta : 32
Localizare : LONDON!!!
Casa : Cercetasi
Personaj Preferat : hermione, luna, harry, plesneala etc
Data de inscriere : 24/01/2008

Nou pe forum Empty
MesajSubiect: Re: Nou pe forum   Nou pe forum Icon_minipostedVin Ian 25, 2008 7:45 pm

vreau s incep prin a spune k imi place fff mult forumul, e fff tare, complex, interesant , tema si culorile folosite st ff frumoase, se potrivesc, kred k ai muncit ff mult dar t felicit!!! ai facut o treaba buna!
forumul este nou si mai ai timp s mai adaugi mai multe topicuri...d exemplu ai putea s faci o sectiune unde s putem s punem desene facute de noi sau imagini modificate in diverse programe, si un loc unde toti membrii forumului s poate vorbi linistiti despre orice ca s nu mai faca offtopicuri, iar cearta s fie interzisa...Very Happy forumurile ar trebui s fie funny, s ne relaxam stand p ele knd venim obositi d la scoala, sau in week-enduri, in timpul liber, nu camp de razboi. nu'i asa? cam astea au fost ideile mele, in rest totul e super...nu zik perfect pt k profu meu d desen tot repete: nimik nu e perfect, perfectiunea inseamna dumnezeu, si d atunci nu prea am mai zis d nimik k e perfectWink)
nu stiu dak o s primesc cva pt cat am scris dar am vrut sa'mi spun parerea despre forum... Smile flower
Sus In jos
http://england2008.forumotion.com
Crissy
Administrator
Crissy

Nou pe forum Empty
MesajSubiect: Re: Nou pe forum   Nou pe forum Icon_minipostedVin Ian 25, 2008 7:49 pm

800!O sa ma gandesc la ce ai spus Very Happy
Sus In jos
Hermione_04
Anul I
Hermione_04

Numarul mesajelor : 17
Varsta : 31
Localizare : L0nd0n, The Fairy Land
Personaj Preferat : Hermione
Data de inscriere : 26/01/2008

Nou pe forum Empty
MesajSubiect: Re: Nou pe forum   Nou pe forum Icon_minipostedSam Ian 26, 2008 5:57 pm

este foarte reusit forumul, chiar k are dreptate my sis pt k din kate forum'uri am mai vazut asta e cred cel mai complex si mai reusit. nu doar k are sub interesante d vbit dar t introduce in totalitate in lumea magiei. kred k totusi ar trebui s inkerki s mai imbunatatesti rubrik jokurilor, adik s iti folosesti imaginatia si s creezi kva kat mai deosebit............km atat in rest totu e soooooperz..............ata a fost parerea mea Very Happy
Sus In jos
Crissy
Administrator
Crissy

Nou pe forum Empty
MesajSubiect: Re: Nou pe forum   Nou pe forum Icon_minipostedSam Ian 26, 2008 5:58 pm

intai sorteaza-te,apoi iti voi putea darui 700 de puncte Very Happy
Sus In jos
Hermione_04
Anul I
Hermione_04

Numarul mesajelor : 17
Varsta : 31
Localizare : L0nd0n, The Fairy Land
Personaj Preferat : Hermione
Data de inscriere : 26/01/2008

Nou pe forum Empty
MesajSubiect: Re: Nou pe forum   Nou pe forum Icon_minipostedSam Ian 26, 2008 9:03 pm

sorry aq m'am sortat si st cercetasa..............mc d puncte......si tine'o tot asea q forumu'ul Very Happy
Sus In jos
Punkish_Girl
Anul I

Numarul mesajelor : 13
Data de inscriere : 25/01/2008

Nou pe forum Empty
MesajSubiect: Re: Nou pe forum   Nou pe forum Icon_minipostedSam Ian 26, 2008 10:24 pm

A fi nou pe forum inseamna ca mai intai satzi faci o parere asupra forumului si apoi sa iti creezi un personaj pe care il vei sustzinede lungul "sederii" tale aici. E f important ca forumul se te primeasca cu caldura si admini si ceilaltzi membrii... asta poate fi f important cnv care e nou si nu e primit cu caldura nu ii prea va placea sa stea. Acest forum este f reusit desi nu sunt foarte multzi ninregistratzi. Cu timpu, dea lungul zilelor, saptamanilor si lunilor forumul va acumula multzi oameni noi pe forum si depinde, uni vor fi ff activi, altzi medcocru iar altzii doar se vor inregistra sau vor sta pe forum si vor vrea sa vada ce se mai intampla din an in paste. Desigur daca membrii te primesc cu caldura atunci si tu la randul tau trebuie sa ii primesti pe altzii cu caldura. De cele mai multe orii cand esti nou nu stii ce sa faci, unde sa te duci si alte chestii de aceea trebuie puse pe forum instructziuni f clare si trebuie puse si reguli deoarece unii membrii noi pot face spam, spoile nestiind si nu merita certatzii sau luatzi la rost si trebuie sa li se explice bien si cu calm. Unii memrii se pot certa intre ei maio ales cei noi care nu se cunosc cu adevarat si nu ii cunoasc pe ceilalzi si personalitatea lor.
Sus In jos
Crissy
Administrator
Crissy

Nou pe forum Empty
MesajSubiect: Re: Nou pe forum   Nou pe forum Icon_minipostedDum Ian 27, 2008 9:38 am

Mi-a placut fff mult!1000 de puncte! Very Happy
Sus In jos
Hermy
Administrator
Hermy

Numarul mesajelor : 67
Varsta : 32
Localizare : LONDON!!!
Personaj Preferat : hermione, luna, harry, plesneala etc
Data de inscriere : 24/01/2008

Nou pe forum Empty
MesajSubiect: Re: Nou pe forum   Nou pe forum Icon_minipostedDum Ian 27, 2008 11:21 am

bv bv Punkish_Girl! meriti punctele Wink
Sus In jos
http://england2008.forumotion.com
Continut sponsorizat

Nou pe forum Empty
MesajSubiect: Re: Nou pe forum   Nou pe forum Icon_miniposted

Sus In jos

Nou pe forum
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-