Crissy Administrator
Numarul mesajelor : 64 Varsta : 29 Casa : Viperini Personaj Preferat : Tonks Data de inscriere : 23/01/2008
| Subiect: Gen de film preferat Joi Ian 24, 2008 9:41 pm | |
| Care e genul tau de film preferat? Imi plac mult filmele politiste insa,ma inspaimanta groaznic cele horror | |
|
Dark_Girl Anul I
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 29 Localizare : In spatiu....deprte....dupa o stea micutza....de tot....si....stralucitoare....Sper sa ma gasiti:D:D Casa : Astropufi Personaj Preferat : Nimphadora si Luna Lovegood Data de inscriere : 24/01/2008
| Subiect: Re: Gen de film preferat Joi Ian 24, 2008 10:01 pm | |
| Mie imi plac filmele horor....si ma inspira cele SF.....I love 'Stapanul inelelor' | |
|
Hermy Administrator
Numarul mesajelor : 67 Varsta : 32 Localizare : LONDON!!! Casa : Cercetasi Personaj Preferat : hermione, luna, harry, plesneala etc Data de inscriere : 24/01/2008
| Subiect: Re: Gen de film preferat Vin Ian 25, 2008 12:08 am | |
| genurile mele preferate: comedii, drame, dragoste, horror, aventura poate si mai ales filmele japoneze-Memoirs of a geisha cel mai tare film ever!!! cu exceptia lui hp bineinteles(pt mn...mia placut fff mult) chronicles of narmia si the golden compass alte 2 filme super tari pe care vi le recomand!!! sigur or s va placa-garantez...st ku putina magie | |
|
Hermione_04 Anul I
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 31 Localizare : L0nd0n, The Fairy Land Casa : Cercetasi Personaj Preferat : Hermione Data de inscriere : 26/01/2008
| Subiect: Re: Gen de film preferat Sam Ian 26, 2008 6:06 pm | |
| poi io nu am un anume tip d fil preferat................adik praktik in plak filme din toooate domeniile. imi plake ffffffffff spider-man(mai ales actorul tobey maguire), de asemenea The Chronicles of Narnia si The Golden Compass(mentionate mai sus d my sis), Charlie and The Chocolate Factory dup kare's innbunita, Piratii din Caraibe si ar mai fii........da mi'e km sila s mai skriu;)) | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gen de film preferat | |
| |
|